Folytatjuk…Régóta nem jelentkeztünk új bejegyzéssel, és ennek számos oka van. Mi nem fizetett szerkesztőség vagyunk, amit írunk, azért írjuk mert szeretnénk megosztani másokkal. Emberek vagyunk, egyszerű, valóban civil emberek, és időnként még ha van is gondolatunk, úgy érezzük elég volt.

Az elmúlt időszak nem volt túl fényes, a van covid-nincs covid, jó oltás-rossz oltás, a politikai élet bohózatainak sora, a személyes elfoglaltság és megannyi apró történés arra késztetett minket, hogy mi is tartsunk nyári szünetet. A nyár is tartogatott számunkra néhány örömteli, néhány szomorú és néha még gyomorforgató meglepetéseket is.

Meggyőződésünk, hogy semmi nem történik véletlenül. Mindennek oka van, és ez az ok legtöbbször az, hogy gondolatot ébresszen, a gondolat pedig valamilyen következtetésben teljesedjen ki. Ez a pálya nem egyenes, és nem is elágazódás mentes. Minden egyes elágazódásnál döntenünk kell, merre visszük tovább a gondolatot. Bejegyzéseinkben arra törekszünk, hogy a választás lehetőségét meghagyjuk az olvasónak. Hogy ez mennyire szokott sikerülni, azt nem tudjuk, mindenesetre igyekszünk a gondolatainkat nem előre elkészítve átadni.

Sok esemény történt a nyáron, az élet minden területén. Személyes és közösségi események is. Ezeket most próbáljuk összegyűjteni, fogyaszthatóvá tenni, és a rendelkezésre álló szabadidőnkhöz képest megírni.

Köszönjük, hogy kitartasz mellettünk!

Hamarosan jelentkezünk!